Vacatures

navigation_sitewide_header

Lees voor

Vacatures

27-04-2011
Spijkenisse is een jonge, dynamische stad waar ruim 74.000 inwoners alles vinden wat zij nodig hebben: ruime en rustige woonwijken, prima voorzieningen voor onderwijs en gezondheidszorg en volop mogelijkheden om te winkelen en uit te gaan. Spijkenisse ligt in een economisch sterke regio, dankzij de industrie van de Rijnmond, maar ook dankzij de grootste haven ter wereld die om de hoek ligt.


Vacatures

Daadkracht, uitdaging, menselijk, visie. Maak het mee!
Binnen de gemeente Spijkenisse hebben we een 36-urige werkweek voor fulltimers. De werktijden kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen, zoals bijvoorbeeld zorgtaken. Ook onze verlofregelingen kunnen hier naadloos op aansluiten!
De totale sollicitatieprocedure duurt meestal zo'n 6 weken. We plannen één of twee sollicitatiegesprekken, waarbij u kennis maakt met de organisatie en uw toekomstige collega's. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Bij de gemeente doe je werk dat er werkelijk toe doet. Jouw werk heeft direct invloed op je leefomgeving en de inwoners van jouw gemeente. Het gaat ergens om. Margo Stolk beschrijft hoe zij dit ervaart bij de gemeente Spijkenisse.
Juridisch medewerker en plaatsvervangend klachtencoördinator
Senior beleidsmedewerker-ketenregisseur
Rayonmanager wijkbeheer
Samenleving, werk, jeugd en onderwijs, zorg, publieksservice, stadsontwikkeling, veiligheid, interne dienstverlening, stadsbeheer.