Vrijwilligerswerk, gewoon doen!

navigation_sitewide_header

Lees voor
  1. Stuur door
Stuur door

Vrijwilligerswerk, gewoon doen!

Vrijwilligerswerk doe je in eerste instantie voor jezelf. Het biedt persoonlijke ontplooiing en is een zinvolle en actieve bezigheid. U kunt doen waar u goed in bent of wat u erg leuk vindt.

Ook jezelf nuttig maken en iets bijdragen aan de samenleving is een goede reden. Vrijwilligerswerk kan daarnaast uw sociale vaardigheden verder ontwikkelen en u kunt er nieuwe talenten door ontdekken. Er een betaalde baan aan overhouden behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast levert het iets onbetaalbaars: waardering, erkenning, dankbaarheid en het gevoel dat u nodig bent.

Bij vrijwilligerswerk mag zeker niet de noodzaak van hulp aan anderen vergeten worden. Tal van organisaties en instellingen wachten op hulp in de vorm van arbeidskracht en creativiteit. Veel mensen zijn afhankelijk van de hulp van een medemens.

Gewoon doen!

Heeft u belangstelling voor vrijwilligerswerk maar u weet nog niet waar of wat voor soort vrijwilligerswerk u wilt doen? Kom dan langs bij de Vrijwilligerscentrale van de gemeente Spijkenisse. De Vrijwilligerscentrale helpt u op weg en ondersteunt bij het vinden van de juiste vrijwilligersbaan. De variatie in vrijwilligerswerk is groot en er is voldoende keus.


 

 

Bezoekadres Plein Werk & Inkomen.

Uitstraat 8-18
3201 EN Spijkenisse
Toon op de kaart

fax: (0181) 69 63 95

Postadres

Postbus 25
3200 AA Spijkenisse
Bezoektijden Plein Werk & Inkomen
dag van tot
maandag 08.30 uur 16.00 uur
dinsdag 08.30 uur 16.00 uur
woensdag 08.30 uur 16.00 uur
donderdag 08.30 uur 16.00 uur
vrijdag 08.30 uur 12.00 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten
'Waar gewerkt wordt, vallen spaanders', dit geldt ook voor vrijwilligerswerk. Een goede verzekering voor vrijwilligers is dan ook belangrijk.