De Elementen

navigation_sitewide_header

Lees voor
  1. Stuur door
Stuur door

De Elementen


De Elementen is een nieuwbouwgebied in Spijkenisse, omsloten door enerzijds de Schenkelweg en de Oude Maas en anderzijds de Oude Maasweg en Veerweg. De ontwikkeling van het gebied is reeds in 2006 gestart en nadert in circa 2025 zijn ontknoping. Het plan omvat vier fasen, genaamd ‘De Dijk’, 'Het Land', 'Het Park' en 'De Haven'.

Met uitzondering van 'Het Park' worden de fasen bebouwd. Aan ‘De Dijk’ komen appartementen, ‘Het Land’ (het voormalige 'Hongerland') bevat zogenaamde grondgebonden woningen, dus woningen met tuin. En in de vierde fase, De Haven, gaan typische stadswoningen verrijzen.

De Elementen is niet alleen een plek om te wonen, maar ook om te ondernemen, te recreëren, te sporten en nog veel meer. Denk hierbij aan een prachtige boulevard, horeca, een tennisbaan en evenemententerrein.

Maar de aantrekkelijke ligging van De Elementen zorgt er ook voor dat het centrum van Spijkenisse, met z'n veelheid aan voorzieningen, vlakbij is. Daarbij is de ontsluiting is goed. Wie wil, kan vlot de snelweg op. Wie alle tijd heeft, pakt de fiets en rijdt zó de polders in.

Het Elementenhuis

Boven op de dijk, als een vuurtoren uitkijkend over het gebied, staat het informatiecentrum; Het Elementenhuis. Daar vindt u alles over De Elementen en de verkoop- en verhuurinformatie van het woningaanbod en de commerciële ruimtes. Of kunt u gewoon genieten van het formidabele uitzicht op de Oude Maas.

Bezoekadres

Hongerlandsedijk 1
3201 LS Spijkenisse
telefoonnummer: (0181) 65 14 40
Openingstijden Elementenhuis
dag van tot
maandag tot en met vrijdag 09.00 uur 16.00 uur