Met korting zonnepanelen kopen

navigation_sitewide_header

Lees voor
  1. Stuur door
Stuur door

Met korting zonnepanelen kopen

Samen ZonneEnergie
De gemeenten op Voorne-Putten zetten zich actief in om het opwekken van duurzame energie onder bewoners te stimuleren. Meer zonnepanelen in de gemeenten zorgen voor een groener milieu.

Ook inwoners van Spijkenisse kunnen besparen op hun energierekening door te kiezen voor zonnepanelen. Daarom organiseren gemeenten Spijkenisse, Brielle, Bernisse, Hellevoetsluis en Westvoorne samen met 19 andere Zuid-Hollandse gemeenten en iChoosr een groepsaankoop voor zonnepanelen onder de naam SamenZonneEnergie.

SamenZonneEnergie

De groepsaankoop zorgt voor een scherp geprijsd aanbod. SamenZonneEnergie biedt u een compleet zonnepanelensysteem, inclusief materiaal, installatiewerk en monitoring. Tijdens het hele proces wordt u voorzien van informatie via www.SamenZonneEnergie.nl en de helpdesk, telefoonnummer: 0800 72 63 665.

Hoe werkt het?

  • U kunt zich tot en met 30 oktober gratis en vrijblijvend inschrijven op www.SamenZonneEnergie.nl/zuidholland;
  • Op 31 oktober vindt een veiling plaats onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers;
  • Uiterlijk 11 november ontvangt u uw persoonlijk aanbod van de leverancier met het beste bod;
  • Als u voor 15 december uw persoonlijk aanbod accepteert, verzorgt de winnende leverancier uw complete zonnepanelensysteem.

Rendement van zonnepanelensystemen Het rendement en de terugverdientijd van de zonnepanelen wordt voor u berekend in uw vrijblijvende persoonlijk aanbod, die u ontvangt na inschrijving. Deze hangt af van een aantal factoren zoals de prijs van de zonnepanelen, de situering van uw huis ten opzichte van de zon en de kWh-prijs van elektriciteit. U kunt op de website zelf een daktest uitvoeren om te kijken of uw dak geschikt is.


Zonatlas

Met de Zonatlas kunt u via een satellietkaart uitzoeken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen.
Kijk voor meer informatie op www.zonatlas.nl/spijkenisse/

Wie kan er meedoen?

Alle inwoners van Zuid-Holland mogen deelnemen aan deze groepsaankoop, zolang ze eigenaar van een huis (en dak) zijn, of toestemming hebben van de verhuurder. Ook MKB kan zich inschrijven voor de groepsaankoop.

Installateurs

Bij de installatie van de zonnepanelen worden indien mogelijk lokale installateurs betrokken. Installateurs die interesse hebben in onderaannemerschap kunnen zich inschrijven via www.ichoosr.com/leveranciers.
De biedende leveranciers ontvangen de gegevens van ingeschreven installateurs, en kunnen deze mogelijk benaderen met een voorstel tot samenwerking in het kader van deze groepsaankoop.

Informatiebijeenkomsten op 15 en 16 oktober

iChoosr verzorgt samen met de gemeenten op Voorne-Putten twee informatiebijeenkomsten. Dinsdag 15 oktober om 20.00 uur in het gemeentehuis van Hellevoetsluis en woensdag 16 oktober om 19.00 uur in het stadhuis van Spijkenisse. U bent van harte welkom!